Народният представител и председател на ЗНС Румен Йончев бе гост в Перущица на закриването на предизборната среща между граждани и Атанас Ташев, който е кандидат за кмет на общината от коалиция „Народен съюз“.

Румен Йончев заяви по време на срещата: „Местните избори са много различни и затова са толкова важни за жителите на Перущица. Избират се хора, които са най-близо до жителите през следващите 4 години, от които зависят най-преките решения на вашите проблеми. Атанас Ташев и кандидатите от листата за общински съветници са точно такива, те могат да променят съдбата на населеното място и да направят Перущица просперираща“.

Депутатът увери присъстващите, че политическата сила ще бъде винаги зад него, когато бъде избран, за да успее да реализира управленската си програма.

Пред гражданите Атанас Ташев разисква въпроса за строителството на спортната зала в Перущица, което е спряно, а Общината може да отнесе глоба от минимум 600 000 лв. за неизпълнение на европейски проект. Според заповедта на РДНСК в Пловдив незабавно трябва да бъде освободена строителната площадка от хора и техника.
След проверка на експертите са констатирани нарушения, съобщи Атанас Ташев. Кандидатът за кмет от „Народен съюз“ Атанас Ташев заяви, че ще води съдебни дела срещу виновните, когато бъде избран за кмет.