Кандидатът за кмет на община Монтана от местна коалиция „БЪДЕЩЕ ЗА МОНТАНА” в която влиза КП „ Народен съюз“ д-р Иванка Делева с №18 в бюлетината и вторият в листата за общински съветници на коалицията Тодор Тодоров бяха специални гости на празника на пенсионерите в село Вирове по случай международния ден на старите хора.
Теменужка Маркова – кандидат за кмет на село Вирове, поднесе своето приветствие към възрастните хора : „ Искам да ви поздравя с празника на старите хора, да ви пожелая да сте ни живи и здрави, за да можете още дълги години да предавате на по-младите този опит, тези качества, които имате, защото сте преживели и възходи, и падения и сте калени от живота.”
Д-р Иванка Делева благодари за любезната покана и сподели с хората, че познава добре живота на село и знае колко труден е той в момента:
„Много ме боли, че младите хора си отиват от този край. Преди малко една жена дойде и ме попита къде ще публикуваме снимката, защото детето й е в чужбина и иска да я види. Моето дете също скоро ще замине. Подкрепете ни, за да можем да спрем това, за да можем да задържим нашите деца тук, на територията на общината. Това е една от основните цели на нашата програма и поемаме отговорността да променим този край и той да бъде достойно място за живот за вас, нашите родители, и да бъде уютен дом за нашите деца.